Tuesday, December 21, 2021

Neuvoja teinien treffeille

Neuvoja teinien treffeille



Saat lisätietoja lukemalla päivitetyn tietosuojakäytäntömme. Sen lisäksi, että noudatat määrittämiäsi sääntöjä ja ohjeita, neuvoja teinien treffeille, heidän pitäisi myös jakaa neuvoja teinien treffeille he viettävät aikaa ja minne he ovat menossa. Pitäisikö minun kysyä ihastustani? Sama voi tapahtua, jos he antavat jonkun tuoda heille juoman, mukaan lukien jopa vesipullon. Kuinka päästä yli ihastuksesta kahdessa sekunnissa. Teini-ikäisten on osattava kohdella treffejä kunnioittavasti, osallistua keskusteluihin, suunnitella hauskoja aktiviteetteja ja olla hyviä tapoja, kaikki taidot, joita tarvitaan seurustelussa myös avioliiton jälkeen!





Ensisijainen sivupalkki



Siirry sisältöön Tilaa kirjaudu sisään. Kuinka kertoa ihastuksellesi, että pidät heistä. Ihastuksesi ei voi jättää huomioimatta näitä tekstejä. Mainos - Jatka lukemista alta. Kuinka päästä yli ihastuksesta kahdessa sekunnissa.


Ihan helvetin siistejä joululahjoja poikaystäville. Valmiit syntymäpäivälahjat BF Will Loooove. Jokainen hyvä suutelija tietää nämä 20 salaisuutta. Nämä flirttailevat meemit ovat aivan liian tarkkoja. Kaivattu muistutus ystävien hankkimisesta IRL. Suloisia ystävänpäivälahjoja tyttöystävällesi, neuvoja teinien treffeille. Sinun on kuunneltava näitä suhdepodcasteja.


Esittäjä: Sex Education. Älä koskaan lopu Convo-aiheista Baen kanssa. Varo näitä punaisia ​​lippuja parisuhteessa.


Kyllä, voit silti seurustella sosiaalisen etäisyyden aikana. Nämä ryhmätreffiideat neuvoja teinien treffeille pakko kokeilla. Nämä tee-se-itse V-päivän lahjat säästävät paljon rahaa, neuvoja teinien treffeille. Hauskoja ystävänpäiväaktiviteetteja sinkkuille. Kaikkien aikojen romanttisimmat kappaleet, joita tulet rakastamaan. Kuinka erota rakastamastasi.


Pidetäänkö jonkun toisen suutelemista pettämisenä? Mitä se tarkoittaa, kun joku kutsuu sinua kulta? Pitäisikö minun kysyä ihastustani? Onko Flirttailu Pettämistä? 7 parasta deittisovellusta teini-ikäisille.





plussat ja miinukset vanhempien naisten seurustelusta



Tekemällä näin luot ympäristön, joka on suunniteltu pitämään teini-ikäinen turvassa, mutta samalla sallit heille jonkin verran vapautta seurustella. Tässä ovat tärkeimmät asiat, jotka voivat auttaa. Ulkonaliikkumiskiellon asettaminen ja täytäntöönpano vaikuttaa riittävän yksinkertaiselta, mutta yllättyisit kuinka monet vanhemmat eivät ota tätä askelta, kun heidän teini alkaa seurustella. Ulkonaliikkumiskielto on yksi yksinkertaisimmista tavoista luoda rajoja ja varmistaa, että teinilläsi on tietty aika, jolloin päivämäärä päättyy.


Kun asetat ulkonaliikkumiskiellon, ota huomioon paikkakuntasi ohjeet. Monilla yhteisöillä on jo vakiintunut ulkonaliikkumiskielto lukiolaisille, joten monet vanhemmat vain käyttävät näitä ohjeita lastensa ulkonaliikkumiskiellona.


On tärkeää laatia joitain perussääntöjä teinille, kun he alkavat seurustella. Mieti odotuksiasi ja kerro ne sitten lapsellesi. Esimerkiksi monet vanhemmat kertovat teini-ikäiselle, että he eivät pääse kumppanin kotiin, elleivät vanhemmat ole siellä. Voit myös haluta teini-ikäisen ilmoittavan sinulle, jos heidän suunnitelmansa muuttuvat ja he ovat jossain muualla.


Toisin sanoen, jos teini aikoi osallistua juhliin, mutta sitten hän päättää lähteä ja mennä katsomaan elokuvaa, hänen tulee lähettää sinulle tekstiviesti ja kertoa sinulle.


Muita mahdollisia perussääntöjä ovat ikärajojen asettaminen mahdollisille treffeille tai rajoittaminen, missä he voivat mennä treffeille. Kerro odotuksistasi teini-ikäiselle, mutta anna heidän myös osallistua. Yhdessä voitte löytää ratkaisuja, jotka toimivat molemmille. Useimmat teini-ikäiset vastustavat ajatusta, että heidän on esiteltävä treffinsa vanhemmilleen. Mutta kun kyse on turvallisesta treffeistä, tätä vaihetta ei pidä jättää huomiotta.


Tapaamalla teini-ikäisen treffit saat käsityksen siitä, kenen kanssa he viettävät aikaa ja voit myös alkaa rakentaa suhdetta heidän kanssaan. Tämä toimii myös turvaverkkona siltä varalta, että teini-ikäinen haluaa tavata jonkun verkossa tapaamansa kanssa tai mennä treffeille.


Vaadimalla tapaamista, kenen kanssa he seurustelevat, voit toivottavasti päästä eroon kaikista vaarallisista tilanteista. Voit myös harkita teini-ikäisen treffeille kutsumista kotonasi.


Kannusta teini-ikäistäsi kutsumaan hänet päivälliselle, viettämään aikaa perjantaina ja katsomaan elokuvaa tai pysähtymään pizzalle jalkapallo-ottelun jälkeen. Nämä satunnaiset vuorovaikutukset antavat sinulle mahdollisuuden saada tietää, kenen kanssa teini tapailee ja kuinka he kohtelevat toisiaan. Joskus teini-ikäiset joutuvat tilanteisiin, joissa he ovat yli päänsä tai heidän treffinsa osoittautuu erilaiseksi kuin he odottivat. Ehkä heidän treffinsa vie heidät juhliin, joissa on huumeita ja alkoholia. Tai ehkä teini-ikäisen treffit alkavat olla väkivaltaisia, hän on juonut liikaa tai painostaa häntä seksiin.


Jos olet heidän pysyvä tekosyy, he voivat syyttää sinua, kun heidän täytyy lähteä tai kun tulet hakemaan heitä. Jotkut vanhemmat laativat tämän pakosuunnitelman teini-ikäisilleen ja lupaavat hakea heidät kysymättä tai painostamatta heitä saadakseen lisätietoja, kunnes he ovat valmiita puhumaan.


Näin tehdessään teini-ikäiset eivät pelkää joutua vaikeuksiin ja hakeutuvat todennäköisemmin apua. He tietävät myös, että he voivat luottaa siihen, että olet paikalla. Jotkut vanhemmat jopa luovat koodisanan tai kooditekstin, joka varoittaa heille, että he tarvitsevat apua. Jos teini käyttää tätä sanaa puhelun aikana tai lähettää tekstiviestillä sanan tai numeron, vanhempi soittaa tekosyynä, miksi heidän täytyy tulla hakemaan teini-itään, ja sitten he ilmestyvät.


Tämä sisäänrakennettu pakosuunnitelma helpottaa teini-ikäisen lähtemistä ilman, että hänen tarvitsee käsitellä vertaisten painostusta. Kun teini on menossa treffeille, on tärkeää tietää minne teini on menossa, kenen kanssa he ovat menossa ja mitä he aikovat tehdä. Vaikka lapsilukkosovellukset, kuten Life ja Find My iPhone, ovat hyödyllisiä teini-ikäisten seuraamiseen, jos sinun on otettava heihin yhteyttä, tekniikka ei ole idioottivarma.


Puhelimen akut tyhjenevät, palvelua voidaan rajoittaa tai puhelimet voidaan sammuttaa. Jos sinun piti päästä teinille kiireessä, sinun on tiedettävä, missä he ovat. Tämä tarkoittaa, että hänellä on osoite ja nimi, missä he ovat, varsinkin jos he ovat menossa jonkun kotiin eikä julkiseen paikkaan, kuten elokuvateatteriin, kahvilaan tai ravintolaan. Todennäköisesti olet jo puhunut seksistä.


Olet luultavasti jopa puhunut riskeistä, jotka liittyvät seksuaaliseen väkivaltaan ja teinien treffiväkivaltaan. Niin kiusallista kuin onkin käydä näitä vaikeita keskusteluja teini-ikäisen kanssa, sinun täytyy käydä ne uudelleen. Teini-ikäistäsi on muistutettava siitä, kuinka pysyä turvassa ja mitä riskejä he kohtaavat. Huolimatta siitä, kuinka paljon he tuntevat ja kunnioittavat kumppaniaan, heidän on oltava tietoisia siitä, että deittailu ei ole täysin riskitöntä.


Olisit turha ohittaa tai välttää koskemasta näitä aiheita uudelleen. Vaikka sinun ei tarvitse keskustella heti, kun teini kävelee ovesta sisään, sinun tulee varata jonkin aikaa treffien jälkeen seurataksesi. Kysy teini-ikäiseltäsi, kuinka treffit menivät. Odota sitten heidän vastaustaan. Ihan helvetin siistejä joululahjoja poikaystäville. Valmiit syntymäpäivälahjat BF Will Loooove.


Jokainen hyvä suutelija tietää nämä 20 salaisuutta. Nämä flirttailevat meemit ovat aivan liian tarkkoja. Kaivattu muistutus ystävien hankkimisesta IRL. Suloisia ystävänpäivälahjoja tyttöystävällesi. Sinun on kuunneltava näitä suhdepodcasteja. Esittäjä: Sex Education. On pieni aikaikkuna sen välillä, kun teini alkaa seurustella ja kun he tulevat aikuisten maailmaan. Pyri antamaan ohjeita, jotka voivat auttaa heitä menestymään tulevissa suhteissaan.


Kokevatpa he vakavaa sydänsuruja tai ovat sydämensärkyjä, teini-ikä on sitä aikaa, kun teini-ikäiset alkavat oppia romanttisista suhteista omakohtaisesti.


Odota, että lapsesi saattaa tuntea olonsa epämukavaksi puhua näistä asioista kanssasi ja saattaa jopa vastustaa sitä, mutta se ei tarkoita, että sinun ei pitäisi yrittää. Tarjoa neuvoja, välittävä korva ja avoin olkapää.


Varmista, että he ymmärtävät, että kaikki verkkoon laitettu on ikuista ja että alastonkuvan lähettäminen voi helposti kostautua – ja se jaetaan tahattomien vastaanottajien kanssa. Älä oleta, että he ovat oppineet, mitä heidän tarvitsee tietää seksistä, elokuvista ja ystävistään – kerro heille kaikki, mitä heidän pitäisi tietää, jopa itsestäänselvyyksiä. Heillä on luultavasti kysymyksiä, mutta he eivät ehkä kysy niitä, ja he ovat todennäköisesti löytäneet matkan varrella väärää tietoa, joka on korjattava.


Vanhempana sinun tehtäväsi on pitää lapsesi turvassa ja auttaa häntä oppimaan taidot, joita he tarvitsevat terveiden ihmissuhteiden ylläpitämiseen. Teinin kypsyessä heidän pitäisi vaatia vähemmän treffisääntöjä. Mutta teini-ikäisten sääntöjen tulee perustua hänen käyttäytymiseensa, ei välttämättä ikään.


Jos he eivät ole rehellisiä toiminnastaan ​​tai eivät noudata ulkonaliikkumiskieltoaan tai muita sääntöjään, heillä ei ehkä ole kypsyyttä saada enemmän vapautta, kunhan sinun säännöt ovat järkeviä. Nuoret ja nuoremmat teini-ikäiset tarvitsevat lisää sääntöjä, koska he eivät todennäköisesti vielä pysty käsittelemään romanttisen suhteen velvollisuuksia.


Tutustu keneen tahansa, jonka kanssa teini-ikäinen haluaa seurustella. Luo odotus, että sinut esitellään ennen treffejä, miltä haluat sen näyttävän. Voit aina aloittaa tapaamalla heidän treffinsa kotonasi, esimerkiksi päivälliselle, ennen kuin annat teinin mennä treffeille yksin. Tee treffeistä ilman saattajaa etuoikeus. Nuoremmille teini-ikäisille romanttisen kiinnostuksen herättäminen taloon voi olla seurustelun laajuus.


Tai voit ajaa teini-ikäisen treffin kanssa elokuviin tai julkiseen paikkaan. Vanhemmat teini-ikäiset haluavat todennäköisesti mennä treffeille ilman kuljettajaa tai saattajaa. Tee siitä etuoikeus, jonka voit ansaita niin kauan kuin teini käyttäytyy luotettavasti. Luo selkeät ohjeet verkkoromantiikasta. Monet teini-ikäiset puhuvat verkossa, mikä voi helposti kehittyä vääräksi läheisyyden tunteeksi. Näin ollen he tapaavat todennäköisemmin ihmisiä, joiden kanssa he ovat jutelleet, mutta eivät koskaan tavanneet, koska he eivät pidä heitä tuntemattomina.


Luo selkeät säännöt online-treffeille ja pysy ajan tasalla kaikista sovelluksista, joita teinilläsi saattaa olla houkutus käyttää, kuten Tinder. Tiedä teini-ikäisen matkasuunnitelma. Pyydä teini-ikäistäsi ottamaan sinuun yhteyttä, jos suunnitelma muuttuu. Jos koet sitä tarpeelliseksi, voit määrittää seurantasovelluksia lapsesi puhelimeen, jotta tiedät aina, missä he ovat.


Aseta selkeä ulkonaliikkumiskielto. Tee selväksi, että sinun on tiedettävä yksityiskohdat siitä, kenen kanssa teini tulee olemaan, minne he ovat menossa ja ketkä ovat siellä. Aseta myös selkeä ulkonaliikkumiskielto. Lapsesi saattaa vastustaa näitä sääntöjä, mutta hän voi myös tuntea lohtua niistä – ei sillä, että he kertoisivat sinulle sitä. Aseta ikärajat. Aseta siis joitain sääntöjä hyväksyttävälle seurusteluikäryhmälle. Tiedä, kuka on kotona toisen henkilön kotona.


Keskustele tekniikan vaaroista, kuten seksistä. Valitettavasti nämä valokuvat voivat tulla julkisiksi hyvin nopeasti ja pahaa-aavistamattomat teini-ikäiset voivat loukkaantua, hävetä tai nolostua.


Luo selkeät matkapuhelinsäännöt, jotka auttavat teiniäsi tekemään hyviä päätöksiä. Harkitse, että teini-ikäisen vanhemmuudella tässä uudessa vaiheessa voi olla suuria seurauksia heidän tuleviin romanttisiin ja muihin suhteisiinsa, heidän tekemiinsä elämäntapavalintoihin ja aikuiseen aikuisuuteen.


Mitä avoimempi ja tukevampi voit olla heidän kanssaan, sitä parempi. Loppujen lopuksi, jos jokin menee pieleen, haluat heidän tietävän, että olet aina heidän nurkassaan. Hanki ruokavalio- ja hyvinvointivinkkejä, joiden avulla lapsesi pysyvät terveinä ja onnellisina. Common Sense Media. Mitä teinit todella ajattelevat sosiaalisen median elämästään. Päivitetty 9. syyskuuta, American Academy of Pediatrics. Teini-iän vaiheet. Päivitetty 29. maaliskuuta, Terveet deittailusuhteet murrosiässä.


Päivitetty 25. maaliskuuta,

No comments:

Post a Comment